tehranwood تهران وود نماینده رنگ چوب  بورما واکس ایتالیا استان البرز

سیلر و کیلر چیست ؟ چرا از سیلر و کیلر استفاده نکنیم ؟

فهرست مطالب

سیلر و کیلر چیست ؟ چرا از سیلر و کیلر استفاده نکنیم ؟

سیلر-و-کیلر-چیست-؟-چرا-از-سیلر-و-کیلر-استفاده-نکنیم-؟ 

مشخصات سیلر و کیلر

سیلر و کیلر از لحاظ مشخصات فنی با یکدیگر تفاوت های زیادی دارند. این دو محصول هم چون بتونه شفافی بر روی سطح چوب قرار می گیرند. سیلر هم چون ماده بی رنگی است که بعد از اجرای آن بر روی سطح چوب، شما هیچ اثری از سیلر را مشاهده نخواهید کرد، در نتیجه سطح صافی جهت اجرا رنگ فراهم می شود. با سیلر می توانید تمامی منافذ و شکاف های روی سطح چوب را پوشش دهید، سیلر ها دارای ترکیبات متعددی هم چون زینک، روی، رزین نیترو سلولز و حلال می باشند. کیلر نیز دارای رنگ شفافی است و بعد از اجرای سیلر بر روی سطح چوب و سنباده کاری آن، موجب شفاف و براق کردن سطوح چوبی می شود. کیلر ها نیز برای رقیق شدن به حلال هایی هم چون تینر های فور نیاز دارند و برای اجرا، باید با تینر ترکیب شوند و در مراحل مختلف و چند لایه بر روی سطح چوب اعمال گردند. برای استفاده از این دو محصول نباید آن دو را با هم ترکیب کنید، چون موجب کاهش عملکرد و سطح کیفی پوشش دهی چوب خواهد شد، از طرفی مانع از نفوذ این محصولات به درون منافذ و شیار های چوب می گردد.

نکات مهم در هنگام استفاده از سیلر

  • اگر سیلر را با تینر ترکیب نموده و برای مدتی بیش تر از یک روز از آن استفاده نکنید، مواد درون آن به تدریج ته نشین می شوند و حتی بعد از هم زدن نیز کارایی خود را از دست خواهد داد، بنابراین جهت استفاده از سیلر، باید به میزانی که نیاز دارید، آن را تینر فوری رقیق سازید و سپس اقدام به اجرای آن با پیستوله رنگ کنید، در این صورت از ته نشین شدن مواد اصلی در ته ظرف خودداری می شود.
  • تمامی رنگ هایی که در بازار وجود دارند، دارای تاریخ تولید و انقضا می باشند، بنابراین افراد باید در هنگام خرید حتما تاریخ انقضای محصول را بررسی کنند، حتی اگر یک روز هم از تاریخ انقضا سیلر و کیلر گذشته باشد، به هیچ عنوان نباید از آن استفاده کنید، چون سیلر اگر خشک نشود، حالت چسبنده ای پیدا می کند، هم چنین ممکن است بعد از اجرا بر روی سطح چوب، بعد از مدتی پوسته پوسته شده و ساختار اصلی آن تغییر کند.
  • سیلر نوعی پوشش پایه و پرایمر مهم محسوب می شود، بنابراین باید از مواد مرغوب و باکیفیتی تشکیل شده باشد، سعی کنید برای خرید سیلر به سراغ آن دسته از محصولاتی بروید که دارای اعتبار و مرغوبیت بالایی باشند.

آیا سیلر موجب ضد آب کردن چوب می شود؟

سیلر نوعی بتونه مایع است که موجب اشباع کردن چوب می شود و به هیچ عنوان برای ضد آب کردن چوب مناسب و کاربردی نمی باشد. از لحاظ شیمیایی هیچ کدام از دو محصول سیلر و کیلر برای پوشش دهی چوب مناسب نمی باشند، این دو محصول بر روی چوب فیلمی تشکیل می دهند که در مقابل انبساط و انقباض های محیطی و دیگر عوامل تخریب کننده محیطی، اثر محافظتی خود را از دست می دهند و در مقابل نفوذ آب دچار ترک و پوسته پوسته خواهند شد. سیلر ها و کیلر ها در اثر برخورد با اشعه یو وی خورشید سریعا خشک می شوند و لایه ای سخت و شکننده بر روی چوب حاصل می کنند که به راحتی دچار ترک خوردگی خواهند شد. این محصولات در اثر نفوذ آب، مقاومت چندانی ندارند و دچار خمش، تاب خوردگی و تورم چوب می گردند، از طرفی نفوذ آب و رطوبت موجب می شود که سطوح چوبی بعد از مدتی دچار لک گرفتگی و تخریب شده و فرو می ریزند. این مشکلات برای سازه های چوبی موجود در فضای بیرونی ساختمان شدت بیشتری می یابد، چون به صورت مکرر در معرض اشعه یو وی خورشید، تغییرات دمایی و آب و هوایی، بارش های جوی، فرسایش و غیره هستند و سیلر ها و کیلر ها در مقابل این مواد چندان مقاوم و با دوام نمی باشند.

زرد شدن چوب بعد از اجرای سیلر و کیلر

مدتی بعد از اجرای سیلر و کیلر بر روی سطوح چوبی و با گذشت زمان مشاهده خواهید کرد که رنگ آن ها تغییر کرده و به زردی متمایل می شوند. این محصولات بافت طبیعی چوب را تغییر داده و محو می کنند، از طرفی حالت براقی به چوب می بخشند که شاید خوشایند افراد زیادی نباشد. سیلر ها و کیلر ها از لحاظ ساختار شیمیایی، دارای مقادیر زیادی بنزن، فرمالدئید و مواد آلی فرار سمی و خطرناکی می باشند که در حین اجرا موجب انتشار این مواد به محیط اطرافشان می شوند، بنابراین می توانند به شدت برای سلامتی انسان و محیط زیست خطرناک و سرطان زا محسوب شوند. گاز های موجود در ساختار سیلر ها و کیلر ها بعد از خشک شدن تصعید شده و تا مدت های زیادی در محیط باقی می ماند، به همین خاطر است که بسیاری از کشور های اروپایی و آمریکایی استفاده از این محصولات را برای پوشش دهی سطوح چوبی ممنوع اعلام کرده اند.

خرید بهترین محصول پوشش دهنده چوب

با توجه به مواردی که در این مقاله مطرح کردیم، استفاده از سیلر ها و کیلر ها برای پوشش دهی سازه های چوبی توصیه نمی شود. اگر قصد محافظت و پوشش دهی سازه های چوبی خود را دارید، می توانید به وب سایت اینترنتی تهران وود مراجعه نموده و با کارشناسان و متخصصان ما ارتباط برقرار نمایید. ایشان اطلاعات جامع و کاملی را در مورد خرید بهترین پوشش دهنده چوب در اختیار شما عزیزان قرار می دهند. جهت خرید و دریافت مشاوره تخصصی از کارشناسان ما، تنها کافیست با شماره های درج شده در وب سایت اینترنتی ما تماس حاصل فرمایید. ایشان در ساعات اداری پاسخ گوی شما عزیزان خواهند بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درصد مقاله را مطالعه کردید.

×
واتساپ
تلگرام
تماس صوتی
مشاوره و ثبت سفارش